L'AURA BEWUST | Praktijk voor zelfheling | Enschede Laura Bewust Online groepssessie

Kies vandaag nog voor verandering

Meld je aan voor de online groepssessie 'Overvloed'

Maandagavond 13 November| 20:00 uur.

Aanmelden

Iedere groepssessie

focus op een ander thema.

Gemakkelijk live te volgen

via computer, tablet of telefoon.

Audio beschikbaar

elke sessie is tot 6dagen terug te luisteren.

Kies vandaag nog voor verandering

Meld je aan voor de online groepssessie 'Overvloed' op maandagavond 13 November om 20:00uur.

Aanmelden

Wat gaan we doen?

Wist je dat denken in tekorten een perceptie is? Een onbewuste manier - gevormd vanuit ervaringen uit het verleden - van hoe jij kijkt naar een situatie of gebeurtenis?

Je kan je dan ook suf manifesteren of zoveel mogelijk proberen te denken in overvloed, maar als het in je onderbewustzijn niet goed zit en je het niet voelt dan is het meer een trucje dan dat je ook daadwerkelijk overvloed gaat ervaren.

Blijven affirmeren en hopen dat de woorden die je gebruikt je de overvloed zullen brengen die je verlangt is dan ook niet de oplossing. Want het universum reageert niet op woorden, maar op vibraties en trillingen, mede vanuit je emoties.

Heb jij al van alles gedaan rondom je ‘denken vanuit te kort’ mindset?

Weet dat veel cursussen op dit gebied zich richten op het veranderen van je overtuigingen en gedachten. Maar dat is slechts één onderdeel aan de oppervlakte. Je gaat dan niet aan de slag met de diepe kern; datgene waar die gedachten en overtuigingen vandaan komen, waardoor je in de frequentie van te kort blijft hangen. Manifesteren vanuit te korten betekent dat je ook te kort gaat aantrekken!

En dat is precies waar deze online groepssessie zich op richt: de kern veranderen, zodat jij moeiteloos mee verandert en jij jouw hele wezen afstemt op de frequentie van overvloed.

Bij overvloed wordt er vaak gedacht aan geld. Maar overvloed zit werkelijk in alles! In tijd, in vriendschappen en relaties, in voeding, in gezondheid, in de natuur; overal is overvloed. Jij bent een oneindig en overvloedig wezen, en het is aan jou om je erop af te stemmen!

Ben jij er klaar voor om nu eindelijk de juiste frequenties te gaan belichamen en het te voelen in iedere cel van je lichaam, zodat je de overvloed gaat zien én aantrekken?

In deze online groepssessie begeleid ik jou naar je onderbewustzijn, zodat jij oude programmeringen, eerdere ervaringen, oud trauma en de lage frequenties van te korten kunt gaan loslaten. We werken op alle bewustzijnslagen tegelijk voor het beste resultaat: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Neem NU het besluit en stap vandaag nog in het veld van overvloed, zodat je gebruik gaat maken van jouw oneindig potentieel.
Meld jij je aan vóór 5 november? Dan kun je nog meedoen voor de earlybird prijs van 69,- euro.

Daarna, vanaf 5 november, kost jouw deelname aan deze online sessie 89,- euro.

Klik op de knop hieronder om je aan te melden.

Kun je er niet live bij zijn, maar wil je deze sessie wel graag volgen? Meld je dan alsnog aan, je ontvangt de volgende dat een link met de opname die t/m zondag 19 november 23:59 uur te beluisteren is.

** Aanmelden kan tot 13 november 19:30uur! **

Ik wil deelnemen

"Wat een update voor de computer doet, doet een online groepssessie voor jou!"

Iedere groepssessie

focus op een ander thema.

Gemakkelijk live te volgen

via computer, tablet of telefoon.

Audio beschikbaar

elke sessie is tot 6 dagen terug te luisteren.

Laura Bewust Online Groepssessie

Hoe werkt het?

Tijdens de online groepssessies kun je themagebonden een stukje opschonen van jouw harde schijf, jouw onderbewustzijn. Zo blijf je jezelf ontwikkelen en helen. Je zult merken dat het starten met zelfheling direct zorgt voor ontspanning, meer rust en een vrij gevoel. Hoe fijn is dat!

Nu denk je misschien, fijn Laura, maar hoe werkt dat dan?

Middels de bewustzijn methode Touch of Matrix kun je verbinding maken met het magische Veld (het internet) en jouw onderbewustzijn. Het geeft je de mogelijkheid om jouw onderbewustzijn op te schonen en je te ontdoen van oude blokkades, overtuigingen en patronen. Daarna kun je jezelf vullen met nieuwe informatie uit dat krachtige Veld, je krijgt letterlijk een nieuwe download.

Heb je al van alles gedaan om van je schouder- of nekpijn af te komen, of heb je al uren gemediteerd voor rust in je hoofd zonder resultaat? Misschien heb je al meerdere keren een coach gehad voor wat helderheid en kiezen voor jezelf, maar is het nog niet gelukt?

Dat komt omdat de oorzaak van je 'probleem' nog in je onderbewustzijn ligt opgeslagen en die wortel moet er eerst uit. Zo ontstaat er pas ruimte voor het aanmaken van nieuwe informatie en nieuwe patronen. Denk aan ontspanning, rust, een gezond orgaan, soepele spieren, optimaal immuunsysteem, maar ook zelfvertrouwen, dankbaarheid en vrijheid.

Ik begeleid jou tijdens de groepssessie en maak je bewust van wat je WEL wilt in je leven. We gaan op DNA en celniveau veranderingen aanbrengen. We werken met een hoge mate van bewustzijn door de kracht van het collectief. Ik zorg er in de groepssessies voor dat jij deze mate van bewustzijn bereikt en in die leegte terecht komt waar de veranderingen gaan plaatsvinden. Ik zet letterlijk jouw zelfhelend vermogen aan!

Laura Bewust Online Groepssessie

Door op deze manier met jezelf aan de slag te gaan, ga je je eigen frequentie verhogen. Alles bestaat uit energie en elke energie heeft weer zijn eigen frequentie. Angst en pijn hebben bijvoorbeeld een lage frequentie en liefde en dankbaarheid een veel hogere. Je voelt je hier ook veel prettiger bij!

Door ruimte te maken, wordt het pas echt mogelijk om je te gaan verbinden aan een hogere frequentie. Door het oude los te laten, kun je werkelijk kiezen voor iets nieuws. Dus wil jij jezelf ontwikkelen én helen? Begin dan nu met opruimen in je onderbewustzijn!

Elke groepssessie staat er een nieuw thema op het programma. Je kunt aan elk thema deelnemen. Iedereen heeft altijd een raakvlak met het thema, zelfs als je het bewust even niet weet. Je bent je namelijke maar van 5% bewust van wat je doet, maar de meeste thema's liggen onbewust opgeslagen, dit is maar liefst 95% van ons handelen.

Hoe meer je gaat opruimen in je onderbewustzijn, hoe meer ruimte je maakt voor nieuwe wensen en patronen. 

Ruim je telkens een stukje van een nieuwe laag op dan creëer je steeds meer van het pure, gezonde en vrije leven wat jij voor je ziet! 

Ook als je al 1-1 sessies bij me hebt gepland of hebt gevolgd is het verstandig om de groepssessies mee te pakken, je brengt je energie hiermee in beweging en gaat tijdens de 1-1 sessies direct weer een stukje dieper. Jij en jouw lichaam herkennen mijn energie en weten al wat er gaat gebeuren.

Ja, ik wil deelnemen!

"Het enige wat jij hoeft te doen is bewust kiezen voor verandering!"

Laura Bewust Online Groepssessie

Wat krijg je er voor terug?

✔️ Leef je leven en laat je onverwerkte emoties uit het verleden los

✔️ Voel je zelfverzekerder en laat je beperkende overtuigingen varen

✔️ Weet hoe je kunt kiezen voor wat je wél wilt

✔️ Ben je bewust van oude patronen en waar ze vandaan komen

✔️ Creëer ruimte in je lichaam zodat het zichzelf kan genezen

✔️ Verhoog jouw frequentie en trek je gemakkelijker liefde & succes aan

✔️ Voel je vrijer en creëer meer verbinding met jezelf en de mensen om je heen

✔️ Ontwikkel jouw innerlijke kracht en maak betere keuzes

✔️ Versterk jouw mentale gezondheid en verlicht daardoor je lichamelijke gezondheid 

✔️ Leer loslaten en ontvangen en leef van klacht naar vrijheid!

Reacties na een groepssessie

"Lieve Laura, wat een mooie sessie! Al vanaf het begin van de sessie voelde ik zoveel ruimte, ontspanningen, joy, divine love in m'n buik. Dit ging steeds in een golfbeweging door me heen. Zo bijzonder. Aan het einde, toen je de muziek al had aangezet kwamen er tranen van dankbaarheid. Zeker toen ik jou aankeek. Je keek ons allemaal zo liefdevol aan. Heel erg bedankt weer en ik kijk er ontzettend naar uit om je volgende maand live te ontmoeten!"
review-transp

Mieke

"Wauw... in een woord wauw!!! Lieve Laura, ik heb vanavond mijn eerste sessie meegedaan. Nog nooit zoiets ervaren. Dit was super intens. Ik heb koprollen in mijn hoofd gemaakt, ik werd misselijk, dan weer duizelig. Ik heb echt enorm liggen schudden in mijn lijf. Vooral toen we alle nieuwe informatie mochten opnemen. En ik heb enorm veel emoties los gelaten, tranen met tuiten. Ik ben er vanmiddag bij een nei-therapie precies achter gekomen waar mijn blokkade is ontstaan. Ik hoop dat ik die met deze sessie echt heb ontdaan. Dankjewel voor deze krachtige energie!"
review online groepssessie
Ellen
"Ohh lieve Laura, ik heb zojuist je replay geluisterd van afgelopen maandag. Wow!!! Wat een krachtige sessie was dat!! Next level :-)!! Voelde tijdens de sessie en nu nog ZOveel energie in mijn lichaam. Vooral in mijn benen, zo bijzonder om te ervaren (zeker na de afgelopen jaren). De sessie ging zo diep! Heb ook meerdere malen het gevoel gehad alsof je persoonlijk tegen me sprak. Zo spot on wat je zei en wat je gaf. Heel heel erg bedankt! Wow!!"
review online groepssessie
Sabine
€ 89,-
€ 69,-

Earlybirds betalen slechts 69 Euro!

Meld je aan voor deze online groepssessie en ervaar de kracht van het zelfhelend vermogen!


Let op: Meld jij je last minute (in de week voor de groepssessie) pas aan? Dan betaal je geen 69,- maar 89,- euro. Wacht dus niet te lang!