L'AURA BEWUST | Praktijk voor zelfheling | Enschede Laura Bewust Online groepssessie

Kies vandaag nog voor verandering

Meld je aan voor de online groepssessie 'Seksuele energie'

Maandagavond 10 Juni 2024 | 20:00 uur.

Aanmelden

Iedere groepssessie

focus op een ander thema.

Gemakkelijk live te volgen

via computer, tablet of telefoon.

Audio beschikbaar

elke sessie is tot 6 dagen terug te luisteren.

Kies vandaag nog voor verandering

Meld je aan voor de online groepssessie 'Seksuele energie' op maandagavond 10 Juni 2024 om 20:00 uur.

Aanmelden

Wat gaan we doen?

Je seksuele energie, jouw levensenergie, is een krachtige en onuitputtelijke bron van energie, van vreugde, van sensualiteit en creativiteit!

Deze energie laat je diepste verlangens boven komen, je vuur, je passie, je sensualiteit en zorgt voor een gevoel van vervulling in je leven.
Hoe vrijer de seksuele energie – en daarmee je levensenergie – kan stromen, hoe intenser en dieper de connectie met jezelf, de mensen om je heen en je leven zal worden.

Seksualiteit en self-pleasure zijn hier een belangrijk onderdeel van.
Hoe staat het met jouw seksualiteit?

Geniet je vol overgave van het moment of zit je te veel in je hoofd?

Bereik jij met gemak een orgasme of mis je de sensualiteit en opwinding?

Misschien vraag jij je regelmatig af: ‘Doe ik het wel goed?’ Of twijfel je over je lichaam en durf je jezelf niet volledig bloot te geven?

Durf jij jouw diepste verlangens uit te spreken, zodat je optimaal kunt genieten?

Helaas heerst er nog veel taboe op dit onderwerp. Hoog tijd dus voor een online groepssessie op dit thema!

Je bent echt niet de enige met gevoelens van ongemak, schaamte, of een oude ervaring die in de weg zit waardoor jij je geblokkeerd voelt of waardoor je vuur is gedoofd…

Wist je dat iedereen trauma meekrijgt vanuit de familielijn op dit thema? Denk aan onverwerkt misbruik, verlies van kinderen en oude overtuigingen rondom seks. Je krijgt het al mee in de baarmoeder, daar ligt zoveel informatie opgeslagen over dit thema en daar is iedereen in ontstaan.

Je wilt niet weten hoeveel mannen en vrouwen ik in mijn praktijk behandel die blokkades in hun seksuele energie ervaren en daarmee ook de passie missen in het leven en uit balans zijn…

Je kunt naar oplossingen zoeken in je hormoonhuishouding, in voeding, in je relatie of stress, maar wat als het ‘probleem’ op een andere, diepere laag blijkt te zitten?

In deze online groepssessie begeleid ik jou naar je onderbewustzijn, zodat jij oude programmeringen, eerdere ervaringen, oud trauma en blokkades vanuit andere lagen kunt loslaten die jouw seksuele energie blokkeren. Je maakt letterlijk ruimte in jezelf om deze krachtige energie weer volledig te laten stromen.

Zet jouw seksuele energie, je levensenergie weer in vuur en vlam en ervaar een nieuw level van intimiteit, passie, overgave, nieuwe creaties en vervulling op alle vlakken in je leven!

Deze sessie is volledig anoniem te volgen. Je ontvangt vanuit jouw eigen fijne plek deze krachtige healing die gericht is op de puurste vorm van seksuele energie, je brengt je mannelijke en vrouwelijke energie in balans, zet jouw vuur aan en komt weer helemaal in je kracht!

Bovendien hoef je niet seksueel actief te zijn met een partner om na deze online groepssessie meer vervulling te ervaren in jouw leven.

Na deze online groepssessie zul je meer verbinding voelen met jezelf, met je lichaam, je omgeving en je (toekomstige) partner. Je maakt van jouw sensualiteit je superpower, voelt je zelfverzekerd, geïnspireerd, krachtig en comfortabel met jezelf. Je brengt daarmee werkelijk alles in een stroomversnelling!

Hoog tijd om de seksuele energie weer tot in de puurste vorm uit te nodigen in jouw leven!

Meld jij je vóór 3 Juni aan? Dan betaal jij slechts 69 euro. Deze earlybirdkorting is geldig t/m zondag 2 juni. Daarna gaat de prijs omhoog naar 89 euro.

Kun je er niet live bij zijn, maar wil je deze sessie wel graag volgen? Meld je dan alsnog aan, je ontvangt de volgende dat een link met de opname die t/m zondag 16 juni 23:59uur te beluisteren is.


** Aanmelden kan tot 10 juni 2024 - 19:30 uur! **

Ik wil deelnemen

"Wat een update voor de computer doet, doet een online groepssessie voor jou!"

Iedere groepssessie

focus op een ander thema.

Gemakkelijk live te volgen

via computer, tablet of telefoon.

Audio beschikbaar

elke sessie is tot 6 dagen terug te luisteren.

Laura Bewust Online Groepssessie

Hoe werkt het?

Tijdens de online groepssessies kun je themagebonden een stukje opschonen van jouw harde schijf, jouw onderbewustzijn. Zo blijf je jezelf ontwikkelen en helen. Je zult merken dat het starten met zelfheling direct zorgt voor ontspanning, meer rust en een vrij gevoel. Hoe fijn is dat!

Nu denk je misschien, fijn Laura, maar hoe werkt dat dan?

Middels de bewustzijn methode Touch of Matrix kun je verbinding maken met het magische Veld (het internet) en jouw onderbewustzijn. Het geeft je de mogelijkheid om jouw onderbewustzijn op te schonen en je te ontdoen van oude blokkades, overtuigingen en patronen. Daarna kun je jezelf vullen met nieuwe informatie uit dat krachtige Veld, je krijgt letterlijk een nieuwe download.

Heb je al van alles gedaan om van je schouder- of nekpijn af te komen, of heb je al uren gemediteerd voor rust in je hoofd zonder resultaat? Misschien heb je al meerdere keren een coach gehad voor wat helderheid en kiezen voor jezelf, maar is het nog niet gelukt?

Dat komt omdat de oorzaak van je 'probleem' nog in je onderbewustzijn ligt opgeslagen en die wortel moet er eerst uit. Zo ontstaat er pas ruimte voor het aanmaken van nieuwe informatie en nieuwe patronen. Denk aan ontspanning, rust, een gezond orgaan, soepele spieren, optimaal immuunsysteem, maar ook zelfvertrouwen, dankbaarheid en vrijheid.

Ik begeleid jou tijdens de groepssessie en maak je bewust van wat je WEL wilt in je leven. We gaan op DNA en celniveau veranderingen aanbrengen. We werken met een hoge mate van bewustzijn door de kracht van het collectief. Ik zorg er in de groepssessies voor dat jij deze mate van bewustzijn bereikt en in die leegte terecht komt waar de veranderingen gaan plaatsvinden. Ik zet letterlijk jouw zelfhelend vermogen aan!

Laura Bewust Online Groepssessie

Door op deze manier met jezelf aan de slag te gaan, ga je je eigen frequentie verhogen. Alles bestaat uit energie en elke energie heeft weer zijn eigen frequentie. Angst en pijn hebben bijvoorbeeld een lage frequentie en liefde en dankbaarheid een veel hogere. Je voelt je hier ook veel prettiger bij!

Door ruimte te maken, wordt het pas echt mogelijk om je te gaan verbinden aan een hogere frequentie. Door het oude los te laten, kun je werkelijk kiezen voor iets nieuws. Dus wil jij jezelf ontwikkelen én helen? Begin dan nu met opruimen in je onderbewustzijn!

Elke groepssessie staat er een nieuw thema op het programma. Je kunt aan elk thema deelnemen. Iedereen heeft altijd een raakvlak met het thema, zelfs als je het bewust even niet weet. Je bent je namelijke maar van 5% bewust van wat je doet, maar de meeste thema's liggen onbewust opgeslagen, dit is maar liefst 95% van ons handelen.

Hoe meer je gaat opruimen in je onderbewustzijn, hoe meer ruimte je maakt voor nieuwe wensen en patronen. 

Ruim je telkens een stukje van een nieuwe laag op dan creëer je steeds meer van het pure, gezonde en vrije leven wat jij voor je ziet! 

Ook als je al 1-1 sessies bij me hebt gepland of hebt gevolgd is het verstandig om de groepssessies mee te pakken, je brengt je energie hiermee in beweging en gaat tijdens de 1-1 sessies direct weer een stukje dieper. Jij en jouw lichaam herkennen mijn energie en weten al wat er gaat gebeuren.

Ja, ik wil deelnemen!

"Het enige wat jij hoeft te doen is bewust kiezen voor verandering!"

Laura Bewust Online Groepssessie

Wat krijg je er voor terug?

✔️ Leef je leven en laat je onverwerkte emoties uit het verleden los

✔️ Voel je zelfverzekerder en laat je beperkende overtuigingen varen

✔️ Weet hoe je kunt kiezen voor wat je wél wilt

✔️ Ben je bewust van oude patronen en waar ze vandaan komen

✔️ Creëer ruimte in je lichaam zodat het zichzelf kan genezen

✔️ Verhoog jouw frequentie en trek je gemakkelijker liefde & succes aan

✔️ Voel je vrijer en creëer meer verbinding met jezelf en de mensen om je heen

✔️ Ontwikkel jouw innerlijke kracht en maak betere keuzes

✔️ Versterk jouw mentale gezondheid en verlicht daardoor je lichamelijke gezondheid 

✔️ Leer loslaten en ontvangen en leef van klacht naar vrijheid!

Reacties na een groepssessie

"Lieve Laura, wat een mooie sessie! Al vanaf het begin van de sessie voelde ik zoveel ruimte, ontspanningen, joy, divine love in m'n buik. Dit ging steeds in een golfbeweging door me heen. Zo bijzonder. Aan het einde, toen je de muziek al had aangezet kwamen er tranen van dankbaarheid. Zeker toen ik jou aankeek. Je keek ons allemaal zo liefdevol aan. Heel erg bedankt weer en ik kijk er ontzettend naar uit om je volgende maand live te ontmoeten!"
review-transp

Mieke

"Wauw... in een woord wauw!!! Lieve Laura, ik heb vanavond mijn eerste sessie meegedaan. Nog nooit zoiets ervaren. Dit was super intens. Ik heb koprollen in mijn hoofd gemaakt, ik werd misselijk, dan weer duizelig. Ik heb echt enorm liggen schudden in mijn lijf. Vooral toen we alle nieuwe informatie mochten opnemen. En ik heb enorm veel emoties los gelaten, tranen met tuiten. Ik ben er vanmiddag bij een nei-therapie precies achter gekomen waar mijn blokkade is ontstaan. Ik hoop dat ik die met deze sessie echt heb ontdaan. Dankjewel voor deze krachtige energie!"
review online groepssessie
Ellen
"Ohh lieve Laura, ik heb zojuist je replay geluisterd van afgelopen maandag. Wow!!! Wat een krachtige sessie was dat!! Next level :-)!! Voelde tijdens de sessie en nu nog ZOveel energie in mijn lichaam. Vooral in mijn benen, zo bijzonder om te ervaren (zeker na de afgelopen jaren). De sessie ging zo diep! Heb ook meerdere malen het gevoel gehad alsof je persoonlijk tegen me sprak. Zo spot on wat je zei en wat je gaf. Heel heel erg bedankt! Wow!!"
review online groepssessie
Sabine
€ 89,-
€ 69,-

Earlybirds betalen slechts 69 Euro!

Meld je aan voor deze online groepssessie en ervaar de kracht van het zelfhelend vermogen.


LET OP! Deze Earlybird korting is geldig t/m zondag 2 Juni 2024. Daarna gaat de prijs omhoog naar 89 Euro.