L'AURA BEWUST | Praktijk voor zelfheling | Enschede Laura Bewust Online groepssessie

Kies vandaag nog voor verandering

Meld je aan voor de online groepssessie 'Rust in het hoofd'

Maandagavond 13 Maart| 20:00 uur.

focus op een ander thema.
via computer, tablet of telefoon.

Audio beschikbaar

elke sessie is tot 4 dagen terug te luisteren.

Kies vandaag nog voor verandering

Meld je aan voor de online groepssessie 'Rust in het hoofd' op maandagavond 13 Maart om 20:00uur.

Wat gaan we doen?

Er kan van alles aan de hand zijn, pijn in je lichaam, een gevoel van angst of onzekerheid. Maar niks is vervelender dan het altijd maar ‘aan staan’ en het vele ‘moeten’! En dat snap ik, want dat stemmetje in je hoofd, wat de hele dag door overal iets van vindt, kan doodvermoeiend zijn. Rust in het hoofd is een verlangen van heel veel mensen, ik hoor het bijna dagelijks in mijn praktijk, een heel mooi thema voor de komende online groepssessie. 

Wist je dat we per minuut wel 50 verschillende gedachten hebben? Dat zijn 60.000 gedachten per dag! Pfoe! Daarvan is 70% negatief en 90% ook nog eens precies hetzelfde als de dag ervoor. Bovendien ontstaat elk gevoel vanuit een gedachte. Niet zo gek dus als je je vaak onrustig voelt of even niet meer weet waar je de positieve mindset nog vandaan moet toveren. Al die negatieve gedachten waar we het over hebben zijn veelal; 'ik doe het niet goed', 'wat vindt een ander hier van', 'ik weet niet of ik dit nog wel kan', 'ik heb het al zo druk' enzovoort. Maar die gedachten heb je niet zomaar - ze komen ergens vandaan.

Het zijn tekenen dat jij jezelf, ergens op de diepere lagen, niet goed genoeg vindt of jezelf te hoge verwachtingen oplegt. Je wilt overal controle over hebben, je bent over-alert en je zenuwstelsel is volledig ontspoort. Dat stemmetje in jouw hoofd is van je ego en je ego is altijd bang voor verandering, die ziet alleen maar problemen en wil altijd gelijk hebben. Je blijft rondjes draaien en komt geen stap vooruit. Hierdoor wordt dat ene probleem in je gedachten steeds groter en groter en lig jij 's nachts te malen en te piekeren...

Herkenbaar? Tijd om dat stemmetje te kalmeren, je zenuwstelsel in balans te brengen, rust te creëren in je hoofd én daarmee ook in je lichaam! En dat doe je niet door uren te mediteren of te wandelen… Het wordt tijd dat jij de programma’s op jouw harde schijf, in jouw onderbewustzijn gaat her-programmeren!

Dat kan tijdens de online groepssessie van maandag avond 13 maart om 20:00. Een ziels-reis waarin ik jou begeleid naar de diepere oorzaak van die onrust in je hoofd, het altijd maar ‘aan staan’ en het vele moeten in je onderbewustzijn. Voor slechts 69,- krijg jij de kans om je oude belemmerende programmering te verwijderen, oude blokkades en overtuigingen los te laten en direct in een nieuw veld te stappen! Je kiest voor nieuw bewustzijn rondom rust in je hoofd en gaat een hele nieuwe manier van ZIJN ervaren.

Kun je er niet live bij zijn, maar wil je deze sessie wel graag volgen? Meld je dan alsnog aan, je ontvangt de volgende dag een link die t/m vrijdag 17 maart 23:59 uur te beluisteren is.


** Aanmelden kan tot 13 maart 19:30 uur! **

"Wat een update voor de computer doet, doet een online groepssessie voor jou!"

Elke maand

focus op een ander thema.

Gemakkelijk live te volgen

via computer, tablet of telefoon.

Audio beschikbaar

elke sessie is tot 4 dagen terug te luisteren.

Laura Bewust Online Groepssessie

Hoe werkt het?

Tijdens de online groepssessies kun je maandelijks een stukje opschonen van jouw harde schijf, jouw onderbewustzijn. Zo blijf je jezelf ontwikkelen en helen. Je zult merken dat het starten met zelfheling direct zorgt voor ontspanning, meer rust en een vrij gevoel. Hoe fijn is dat!

Nu denk je misschien, fijn Laura, maar hoe werkt dat dan?

Middels de bewustzijn methode Touch of Matrix kun je verbinding maken met het magische Veld (het internet) en jouw onderbewustzijn. Het geeft je de mogelijkheid om jouw onderbewustzijn op te schonen en je te ontdoen van oude blokkades, overtuigingen en patronen. Daarna kun je jezelf vullen met nieuwe informatie uit dat krachtige Veld, je krijgt letterlijk een nieuwe download.

Heb je al van alles gedaan om van je schouder- of nekpijn af te komen, of heb je al uren gemediteerd voor rust in je hoofd zonder resultaat? Misschien heb je al meerdere keren een coach gehad voor wat helderheid en kiezen voor jezelf, maar is het nog niet gelukt?

Dat komt omdat de oorzaak van je 'probleem' nog in je onderbewustzijn ligt opgeslagen en die wortel moet er eerst uit. Zo ontstaat er pas ruimte voor het aanmaken van nieuwe informatie en nieuwe patronen. Denk aan ontspanning, rust, een gezond orgaan, soepele spieren, optimaal immuunsysteem, maar ook zelfvertrouwen, dankbaarheid en vrijheid.

Ik begeleid jou tijdens de groepssessie en maak je bewust van wat je WEL wilt in je leven. We gaan op DNA en celniveau veranderingen aanbrengen. We werken met een hoge mate van bewustzijn door de kracht van het collectief. Ik zorg er in de groepssessies voor dat jij deze mate van bewustzijn bereikt en in die leegte terecht komt waar de veranderingen gaan plaatsvinden. Ik zet letterlijk jouw zelfhelend vermogen aan!

Laura Bewust Online Groepssessie

Door op deze manier met jezelf aan de slag te gaan, ga je je eigen frequentie verhogen. Alles bestaat uit energie en elke energie heeft weer zijn eigen frequentie. Angst en pijn hebben bijvoorbeeld een lage frequentie en liefde en dankbaarheid een veel hogere. Je voelt je hier ook veel prettiger bij!

Door ruimte te maken, wordt het pas echt mogelijk om je te gaan verbinden aan een hogere frequentie. Door het oude los te laten, kun je werkelijk kiezen voor iets nieuws. Dus wil jij jezelf ontwikkelen én helen? Begin dan nu met opruimen in je onderbewustzijn!

Elke maand staat er een nieuw thema op het programma. Je kunt aan elk thema deelnemen. Iedereen heeft altijd een raakvlak met het thema, zelfs als je het bewust even niet weet. Je bent je namelijke maar van 5% bewust van wat je doet, maar de meeste thema's liggen onbewust opgeslagen, dit is maar liefst 95% van ons handelen.

Hoe meer je gaat opruimen in je onderbewustzijn, hoe meer ruimte je maakt voor nieuwe wensen en patronen. 

Dus ruim je elke maand weer een stukje van een nieuwe laag op dan creëer je steeds meer van het pure, gezonde en vrije leven wat jij voor je ziet! 

Ook als je al 1-1 sessies bij me hebt gepland of hebt gevolgd is het verstandig om de groepssessies mee te pakken, je brengt je energie hiermee in beweging en gaat tijdens de 1-1 sessies direct weer een stukje dieper. Jij en jouw lichaam herkennen mijn energie en weten al wat er gaat gebeuren.

"Het enige wat jij hoeft te doen is bewust kiezen voor verandering!"

Laura Bewust Online Groepssessie

Wat krijg je er voor terug?

✔️ Leef je leven en laat je onverwerkte emoties uit het verleden los

✔️ Voel je zelfverzekerder en laat je beperkende overtuigingen varen

✔️ Weet hoe je kunt kiezen voor wat je wél wilt

✔️ Ben je bewust van oude patronen en waar ze vandaan komen

✔️ Creëer ruimte in je lichaam zodat het zichzelf kan genezen

✔️ Verhoog jouw frequentie en trek je gemakkelijker liefde & succes aan

✔️ Voel je vrijer en creëer meer verbinding met jezelf en de mensen om je heen

✔️ Ontwikkel jouw innerlijke kracht en maak betere keuzes

✔️ Versterk jouw mentale gezondheid en verlicht daardoor je lichamelijke gezondheid 

✔️ Leer loslaten en ontvangen en leef van klacht naar vrijheid!

Reacties na een groepssessie

"Lieve Laura, wat een mooie sessie! Al vanaf het begin van de sessie voelde ik zoveel ruimte, ontspanningen, joy, divine love in m'n buik. Dit ging steeds in een golfbeweging door me heen. Zo bijzonder. Aan het einde, toen je de muziek al had aangezet kwamen er tranen van dankbaarheid. Zeker toen ik jou aankeek. Je keek ons allemaal zo liefdevol aan. Heel erg bedankt weer en ik kijk er ontzettend naar uit om je volgende maand live te ontmoeten!"
review-transp

Mieke

"Wauw... in een woord wauw!!! Lieve Laura, ik heb vanavond mijn eerste sessie meegedaan. Nog nooit zoiets ervaren. Dit was super intens. Ik heb koprollen in mijn hoofd gemaakt, ik werd misselijk, dan weer duizelig. Ik heb echt enorm liggen schudden in mijn lijf. Vooral toen we alle nieuwe informatie mochten opnemen. En ik heb enorm veel emoties los gelaten, tranen met tuiten. Ik ben er vanmiddag bij een nei-therapie precies achter gekomen waar mijn blokkade is ontstaan. Ik hoop dat ik die met deze sessie echt heb ontdaan. Dankjewel voor deze krachtige energie!"
review online groepssessie
Ellen
"Ohh lieve Laura, ik heb zojuist je replay geluisterd van afgelopen maandag. Wow!!! Wat een krachtige sessie was dat!! Next level :-)!! Voelde tijdens de sessie en nu nog ZOveel energie in mijn lichaam. Vooral in mijn benen, zo bijzonder om te ervaren (zeker na de afgelopen jaren). De sessie ging zo diep! Heb ook meerdere malen het gevoel gehad alsof je persoonlijk tegen me sprak. Zo spot on wat je zei en wat je gaf. Heel heel erg bedankt! Wow!!"
review online groepssessie
Sabine
€ 69,-

Meld je aan voor deze online groepssessie

En ervaar de kracht van het zelfhelend vermogen!